Четвер, 25.04.2024, 12:07
Методична служба
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Актуально! [732] Атестація педпрацівників [13]
Батькам [4] Вітаємо! [197]
День сьогодні [108] Державна підсумкова атестація [20]
Діловодство [2] Документ [14]
Закінчення навчального року [27] Запрошуємо до обговорення [2]
ЗНО [46] Інклюзивне навчання [2]
Інспектування [4] Конкурс [106]
Методичні заходи [558] Науково-методична рада РМК [3]
Нарада директорів [28] Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи [14]
Обдарована дитина [85] Педагогічні кадри [55]
Позакласна робота [39] Початок навчального року [105]
Предметний тиждень [102] Тема тижня [10]
Управлінська діяльність [36] Спорт [29]
Шкільні новини [413]
Корисні посилання

СТРІЧКА НОВИН

Освітній портал

Новини » Архів матеріалів
« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 301 302 »

25 жовтня 2017 року в закладі дошкільної освіти «Зіронька» Узинської міської ради відбулось засідання методичного об’єднання вихователів старших груп   «Використання коректурних таблиць в реалізації завдань освітнього процесу в закладі дошкільної
освіти».
   Засідання методичного об’єднання відкрила методист інформаційно-методичного центру відділу освіти Бойко Л.Я. Вона ознайомила педагогів з планом роботи, розповіла про коректурні таблиці як засіб стимулювання креативності та використання їх  в
освітньому процесі, побажала  плідної праці. Далі учасники семінару переглянули заняття у старшій групі « У світі професій» (вихователь Єршова О.С.)
     Методист закладу Комаровських Г. І. (керівник вихователів РМО) та вихователь Єршова О.С. провели майстер-клас з даної проблеми та мозковий штурм «Думаємо, розвиваємо, мислимо». Учасники семінару обмінялися думками, поділилися досвідом
роботи. Проведення семінару  сприяло підвищенню   професійної компетентності педагогів  щодо  використання коректурних таблиць, формуванню  творчого підходу до підбору методів, форм та прийомів реалізації завдань освітнього процесу.

... Читати далі »
Категория: Актуально! | Просмотров: 444 | Добавил: marina_smulska | Дата: 26.10.2017 | Комментарии (0)

Вчителі початкових класів другий день осінньої педагогічної школи (24.10.2017) провели в Узинській ЗОШ І-ІІІ ст.№1. Майстер-клас з теми «Впровадження сучасних методик і підходів до навчання . Методична система «Щоденні 5» для них провела учитель початкових класів Бєкєтова Леся Леонідівна. На початку засідання присутніх привітав директор освітнього закладу Бойко Володимир Миколайович та наголосив на важливості обраної теми в період реформування освіти. Леся Леонідівна ознайомила колег з здоров’язбережувальними методиками, які вона впроваджує в роботу вже кілька років та новою методичною системою «Щоденні 5». При обговоренні, учителі дійшли висновку, що нова методична система допомагає учням розвивати усне та писемне мовлення, збагачує словниковий запас учнів, прищеплює любов до читання і застосовувати її необхідно, враховуючи особливості класу та індивідуальні особливості дітей.

... Читати далі »
Категория: Актуально! | Просмотров: 626 | Добавил: marina_smulska | Дата: 25.10.2017 | Комментарии (0)

23.10.2017 відбулося перше засідання школи інноватики. Це новий формат професійного об’єднання педагогів різних предметів, які поставили собі за мету оволодіти інноваційними технологіями. На першому засіданні  учасникам було представлено технологію критичного мислення. Заняття проводила кандидат педагогічних наук І.П.Бондарук, яка ознайомила присутніх із теорією критичного мислення, показала практичні форми роботи, які можна використовувати з дітьми різних вікових категорій. Слухачі школи щиро вдячні Ірині Петрівні за нову інформацію, цікаві форми роботи, які вони зможуть використати на своїх уроках.

 

Категория: Шкільні новини | Просмотров: 417 | Добавил: marina_smulska | Дата: 24.10.2017 | Комментарии (0)

20 жовтня на базі Чепеліївського НВК відбувся Інтегрований семінар-практикум для вчителів фізичної культури та захисту Вітчизни на тему «Компетентнісний підхід до формування фізичних та моральних якостей учнів на уроках фізичної культури та захисту Вітчизни». У практичній частині семінару-практикуму учителі переглянули урок фізичної культури з елементами футболу у 8 класі та фрагменти уроку захисту Вітчизни у 10 класі, які провів учитель закладу  Андрійчук О.М. У теоретичній частині вчителі проаналізували та оцінили якість проведення переглянутих уроківта за круглим столом обговорили важливе питання впровадження компетентнісного підходу та формування фізичних та моральних якостей учнів на уроках фізичної культури та захисту Вітчизни.

Під час підведення остаточних підсумків методистом інформаційно-методичного центру Бухаровою Н.К. надано рекомендації вчителям, щодо впровадження компетентнісного підходу на уроках фізичної культури та захисту Вітчизни, для врахування у подальшій роботі.

... Читати далі »
Категория: Шкільні новини | Просмотров: 376 | Добавил: marina_smulska | Дата: 23.10.2017 | Комментарии (0)

Всі ми з нетерпінням чекаємо прихід величавої і чарівної красуні-осені, яка дивує нас своїми барвами. А вже через місяць її господарювання ми збираємо її дарунки і проводимо свято квітів.

       19 жовтня в Глушківському НВО  відбулася традиційна виставка квітів та декоративних композицій з природнього матеріалу. Цього року вона пройшла під гаслом «Щедрі дари осені». У виставці взяли участь учні 1-9 класів. Тут були представлені композиції, виготовлені не лише з квітів, а й з овочів та фруктів,які підкорили всіх своєю винахідливістю, оригінальністю.

... Читати далі »

Категория: Шкільні новини | Просмотров: 360 | Добавил: marina_smulska | Дата: 22.10.2017 | Комментарии (0)

В рамках проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, який проходить під гаслом «Шкільна бібліотека- за здоровий спосіб життя», 20 жовтня в Скребишівській ЗОШ І-ІІ ступенів був проведений квест «Ми обираємо здоров'я!».

Учні 5-9 класів, об'єднавшись у групи взяли активну участь у вікторині та спортивній естафеті, завзято складали приказки та прислів'я про здоров'я, розробили і презентували основні правила здорового способу життя.

Всі учасники квесту дійшли висновку, що якщо любиш себе і ціниш своє здоров'я, то скажеш «ні» всьому, що може завдати тобі шкоди!

... Читати далі »
Категория: Шкільні новини | Просмотров: 439 | Добавил: marina_smulska | Дата: 21.10.2017 | Комментарии (0)

20 жовтня 2017 року у Яблунівському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – дитячий садок», в рамках  роботи комісії культури та дозвілля, відбулася благодійна ярмарка. Приміщення школи в ці дні наповнилось запахами смачної випічки, смажених пиріжків, тортиків, тістечок та неймовірних кулінарних шедеврів. Саме так підготувались учні до благодійного ярмарку. Байдужих в цей день
не було нікого.  Учні  весело запрошували та продавали власноруч приготовлену смачну випічку. Всі мали можливість придбати смаколики за доступними цінами. Жваво проходила торгівля, адже кожен хотів долучитися до важливої справи.  Такі ярмарки у школі вже стали традиційними. Зібрані кошти будуть передані на лікування хворій дівчинці м.Узина.
    Адміністрація школи виносить щиру подяку батькам, учням та вчителям за активну участь у благодійній діяльності школи.

 

 

Категория: Шкільні новини | Просмотров: 342 | Добавил: marina_smulska | Дата: 20.10.2017 | Комментарии (0)

Коли природа втрачає останні нотки літа, які ще відчувалися у вересневих днях, разом з жовтневими дощами та яскраво-жовтим листям до нас приходить справжня осінь. Вона несе з собою повні кошики запашних фруктів, прощальні крики пташок, які останніми відлітають зимувати, та наповнює світ новими барвами.
Разом з жовтнем в Сорокотязьке НВО «ЗОШ І-ІІ ступенів – дитячий садок» з року в рік приходить веселе і цікаве свято – «Міс осінь». Дівчатка першого-четвертого класів з радістю беруть участь у боротьбі за цей чудовий титул. Цього року всі дівчатка постаралися та не залишили жодну з номінацій без переможниці. Учасниці чудово танцювали, малювали, розповідали вірші та мали можливість відчути себе справжніми дизайнерами. Активно долучились до проведення свята і лідери учнівського самоврядування, виступивши у ролі висококваліфікованого компетентного журі.

 

Просмотров: 321 | Добавил: marina_smulska | Дата: 20.10.2017 | Комментарии (0)

27.10.2017 в актовій залі Маловільшанської ЗОШ №2 відбудеться перша зустріч педагогів у хобі-центрі. Це новий формат професійного
спілкування вчителів, метою якого є відпочинок у приємному колі людей, які захоплюються певним видом діяльності. Перша зустріч буде присвячена гітарній музиці, тому назва її – «Бринить гітара тихо…». Під час заходу буде запропоновано не лише прослуховування музики, а й розважальні конкурси, міні-тренінг з профілактики професійного вигорання. Початок зустрічі о 10.00. Запрошуємо по два педагоги від кожного закладу освіти.

        

Просмотров: 320 | Добавил: marina_smulska | Дата: 20.10.2017 | Комментарии (0)

17-18  жовтня 2017 року в  КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти» відбувся навчальний семінар з теми «Розроблення та апробація навчально- методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту  початкової загальної освіти» для вчителів початкових класів загальноосвітніх навчальних закладів, які беруть участь у дослідно- експериментальній роботі регіонального рівня. Учасниками заходу були 46 осіб, у тому числі троє педагогів Білоцерківського району.
У ході роботи учасники семінару ознайомились з основними засадами Концепції Нової української школи та проектом нового Державного
стандарту початкової загальної освіти, вчилися складати модельну навчальну програму, розглянули основні ідеї інтегрованого підходу до організації навчально-виховного процесу, розвивали навички планування в умовах інтегрованого підходу та оцінювання освітніх досягнень учнів, ознайомилися з особливостями організації освітнього середовища, орієнтованого на дитину. Після завершення роботи ректор академії Осадчий І.Г. привітав учасників навчального семінару із успішним закінченням навчання та вручив сертифікати.

... Читати далі »
Категория: Актуально! | Просмотров: 360 | Добавил: marina_smulska | Дата: 20.10.2017 | Комментарии (0)

19 грудня - день народження сайту

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Статистика

Locations of visitors to this page


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 387
Погода


Онлайн переводчик
поменять
Copyright MyCorp © 2024