Четвер, 18.04.2024, 05:03
Методична служба
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Актуально! [732] Атестація педпрацівників [13]
Батькам [4] Вітаємо! [197]
День сьогодні [108] Державна підсумкова атестація [20]
Діловодство [2] Документ [14]
Закінчення навчального року [27] Запрошуємо до обговорення [2]
ЗНО [46] Інклюзивне навчання [2]
Інспектування [4] Конкурс [106]
Методичні заходи [558] Науково-методична рада РМК [3]
Нарада директорів [28] Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи [14]
Обдарована дитина [85] Педагогічні кадри [55]
Позакласна робота [39] Початок навчального року [105]
Предметний тиждень [102] Тема тижня [10]
Управлінська діяльність [36] Спорт [29]
Шкільні новини [413]
Корисні посилання

СТРІЧКА НОВИН

Освітній портал

Новини » Архів матеріалів
« 1 2 ... 167 168 169 170 171 ... 301 302 »
    Загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців давно заслужило всенародну повагу і шану з боку офіційних державних структур усіх рівнів. Цей День приурочений до дати прийняття Закону незалежної України від 6-го грудня 1991-го року «Про Збройні Сили України». Саме свято - День Збройних Сил України було встановлено у 1993-му році постановою Верховної Ради України від 19-го жовтня № 3528-XII. 
     Не дивлячись на виниклі економічні та інші труднощі, які випали на долю нової незалежної української держави з розпадом Радянського Союзу, діючому складу українських військових вдалося не лише зберегти високий професіоналізм, боєготовність і хороші армійські традиції, але і стати однією з найсучасніших і боєздатних армій на пострадянському просторі. На сьогоднішній день сили українських миротворців широко затребувані всім світовим співтовариством, що свідчить і про високі технічні можливості, і про довіру до професійної підготовки військовослужбовців Збройних Сил України. 
     За даними проекту DilovaMova.com, до складу української армії входять всі роди військ, які представлені Повітряними і Військово-морськими силами України, а також Сухопутними військами. У структуру Сухопутних військ входить армійська авіація і аеромобільні війська, механізовані і танкові вій ... Читати далі »
Просмотров: 758 | Добавил: osvita | Дата: 06.12.2013 | Комментарии (0)

     З 29 листопада по 03 грудня 2013 року в загальноосвітніх  навчальних закладах Білоцерківського району були проведені уроки доброти, виховні години, бесіди, лінійки «Дивіться на нас, як на рівних», «Відкрий серце для добра», «Ми всі люди, що любимо життя» тощо. Діти-інваліди отримали подарунки від благодійної організації «Мати і дитина»


Категория: Позакласна робота | Просмотров: 943 | Добавил: osvita | Дата: 05.12.2013 | Комментарии (0)

     Як голова Київської облдержадміністрації, як громадянин великої держави Україна, з багаторічним життєвим досвідом, звертаюся до усіх учасників Євромайдану щодо толерантності та витримки під час проведення демонстрацій у Києві.

   Я поважаю право кожного на проведення мирних зібрань, гарантованих Конституцією України. Водночас засуджую ескалацію свавілля і насильства під час проведення самої акції протесту в Києві, у тому числі застосування сили правоохоронцями та побиття журналістів.

    Сьогодні до мене звертаються сотні матерів з тривогою за здоров’я своїх дітей, які перебувають на майдані. І я, як батько, як кадровий офіцер розділяю їхню тривогу, бо обурений непрофесійністю керівників, які штовхнули спецпідрозділ на такі дії.

    Президент України дав свою оцінку подіям, які відбулися на Майдані в ніч з 29 на 30 листопада і вже доручив генеральній прокуратурі здійснити перевірку усіх обставин.

    Разом з тим події, що відбулися 1 грудня біля Адміністрації Президента України, КМДА, Будинку профспілок є такими, що заслуговують засудження та застосування до їх ініціаторів відповідних законодавством санкцій.

   Вважаю методи політичних сил щодо ескалації ситуації неприпустимими.

      Водночас я р ... Читати далі »
Категория: Актуально! | Просмотров: 469 | Добавил: osvita | Дата: 04.12.2013 | Комментарии (0)

Варіанти завдань, що будуть винесені на тестування учнів 10-х класів з технологій

     Міністерством освіти і науки визначено 4 з 10 варіантів, що будуть запропоновані учням 10-х класів для складання тестів моніторингу якості освіти з технологій.

... Читати далі »

Просмотров: 1277 | Добавил: osvita | Дата: 04.12.2013 | Комментарии (0)

Варіанти, що будуть винесені на тестування з предметів: Я і Україна; основи здоров’я

      Міністерством освіти і науки визначено 4 з 10 варіантів, що будуть запропоновані учням 5-х класів для складання тестів моніторингу якості освіти з ... Читати далі »

Просмотров: 732 | Добавил: osvita | Дата: 04.12.2013 | Комментарии (0)

     30 листопада 2013 року на Білоцерківщині пройшов ІІ (районний) етап IVX Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика, в якому взяли участь учні 3-11 класів. Учасники конкурсу переглянули концерт, який підготували школярі Білоцерківщини. Далі розпочався відповідальний етап, де учні змагалися в своїх знаннях з рідної мови.







     

Категория: Обдарована дитина | Просмотров: 1209 | Добавил: K_V_S_N_N_A | Дата: 04.12.2013 | Комментарии (0)

     03 грудня 2013 року на базі Іванівського НВК відбулося засідання школи підвищення педагогічної майстерності вчителів української мови та літератури. Учасники семінару відвідали урок повторення та узагальнення вивченого за творчістю Лесі Українки у 8 класі, який підготувала та провела вчитель української мови та літератури цієї школи Стефанович Л.В. У ході уроку учні демонстрували свої знання з теорії літератури, читали поєзії великої української письменниці, згадували факти з біографії Л.П. Косач. Для цього вчителька застосувала цікаві нестандартні форми роботи ( кросворди, вікторини, літературне доміно тощо). Урок проходив у мультимедійному супроводі. Теоретичну частину розпочала Нечипоренко К.К., вчитель української мови та літератури Яблунівського НВК, яка наголосила на необхідності врахування індивідуальних ососбливостей учнів, а також темпераменту при підготовці до уроків. Смульська ММ, методист РМК проаналізувала результати виступів учнів на районних етапах Всеукраїнської олімпіади з української мови та Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т.Г. Шевченка та відмітила, що учні членів ШППМ показали гарні результати. Семінар пройшов на високому науково-методичному рівні. Учасники зібрання висловлюють подяку адміміністрації Іванівського НВК за д ... Читати далі »
Категория: Методичні заходи | Просмотров: 680 | Добавил: K_V_S_N_N_A | Дата: 04.12.2013 | Комментарии (0)

      03 грудня 2013 року на базі Узинської ЗОШ І-ІІ ст.№5 відбувся семінар-практикум вчителів музичного мистецтва. Тема семінару: «Формування творчої активності учнів на уроках музичного мистецтва». 
Музично-естетичне виховання є одним з важливих чинників формування гармонійної, духовно багатої особистості й передбачає прилучення людини з дитинства до культурної спадщини свого народу та народів світу. Особливу роль у цьому відіграють уроки музичного мистецтва.
Гостинно зустрічали учасників семінару-практикуму директор школи А.Т. Курінна, заступник Н.І.Якушенко, вчитель музичного мистецтва О.В.Королюк та інші вчителі школи.
      Учасники семінару, переглянувши презентацію, познайомились з життям школи, з її історією та надбанням. 
Методист РМК Роєнко С.М. ознайомила учасників семінару-практикуму з планом та метою його роботи. У своїй доповіді та презентації керівник РМО вчителів музичного мистецтва Овчаренко О.І. відзначила про особливості формування творчої активності учнів на уроках музичного мистецтва.
Урок музичного мистецтва в 5 класі з теми «Народні танці. Українські народні танці (гопак, козачок, аркан) провела Королюк О.В. Вона яскраво розкрила основну мету та загальні завдання, спрямовані на формування освітніх компетенцій вихованців. Уч ... Читати далі »
Категория: Методичні заходи | Просмотров: 1203 | Добавил: Shkola | Дата: 03.12.2013 | Комментарии (0)

Варіанти завдань, що будуть винесені на тестування учнів 10-х класів з хімії

      Міністерством освіти і науки визначено 4 з 10 варіантів, що будуть запропоновані учням 10-х класів для складання тестів моніторингу якості ... Читати далі »

Просмотров: 669 | Добавил: osvita | Дата: 03.12.2013 | Комментарии (0)

19 грудня - день народження сайту

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Статистика

Locations of visitors to this page


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 387
Погода


Онлайн переводчик
поменять
Copyright MyCorp © 2024