Четвер, 28.03.2024, 14:49
Методична служба
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Актуально! [732] Атестація педпрацівників [13]
Батькам [4] Вітаємо! [197]
День сьогодні [108] Державна підсумкова атестація [20]
Діловодство [2] Документ [14]
Закінчення навчального року [27] Запрошуємо до обговорення [2]
ЗНО [46] Інклюзивне навчання [2]
Інспектування [4] Конкурс [106]
Методичні заходи [558] Науково-методична рада РМК [3]
Нарада директорів [28] Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи [14]
Обдарована дитина [85] Педагогічні кадри [55]
Позакласна робота [39] Початок навчального року [105]
Предметний тиждень [102] Тема тижня [10]
Управлінська діяльність [36] Спорт [29]
Шкільні новини [413]
Корисні посилання

СТРІЧКА НОВИН

Освітній портал

Головна » 2016 » Травень » 23 » «Джура» збирає патріотів
16:02
«Джура» збирає патріотів

   

 

21-22 травня оздоровчий табір «Дружба» гостинно вітав усіх учасників та гостей гри, відкриваючи сезон літного відпочинку дітей. Для того, щоб учням було комфортно і цікаво – на славу постаралися дорослі, починаючи від голови Білоцерківської РДА Вадима Маршалка, голови Білоцерківської районної ради Віталія Гринчука і закінчуючи працівниками табору: були виділені кошти на харчування учасників та придбання призів переможцям конкурсу, підготовлені корпуси для відпочинку, майданчики для проведення конкурсних змагань, їдальня.

  Захід розпочався урочистим козацьким колом, на яке  завітали голова  Білоцерківської РДА Вадим Маршалок та заступник  Юлія Устич, голова  Білоцерківської районної  ради Віталій Гринчук та заступник Анатолій Чичикало, помічник народного депутата України Віталія Гудзенка Людмила Веряскіна, начальник відділу освіти  Оксана Кравченко, воїни АТО лейтенант Володимир Кузьмін та рядовий Максим Штонда.

Очолив суддійську колегію осавул Фурсівської сотні  Вячеслав Павлюк.

 На  грі  були представлені  рої 29 загальноосвітніх навчальних закладів Білоцерківського району. Більше 300 учнів взяли участь у змаганнях, проявили згуртованість у командах, волю до перемоги на етапах  «Смуга перешкод», «Рятівник, «Впоряд», «Линва», «Стрільба», «Теренова гра», «Таборування».

У програмі гри були не лише традиційні конкурси, а й цікаві спортивні хвилини відпочинку. Майстер-клас з надання першої медичної допомоги провели члени Товариства Червоного Хреста України – волонтер Ковтун В. В. та старша патронажна сестра Лук’яненко Т. І., майстер-класи зі збирання та розбирання  автоматів, стрільби з пневматичної гвинтівки, який провів А.В. Габлюк.  Пізно ввечері учасників змагань зібрав конкурс  «Ватра» і справжнє вогнище, біля якого всі учасники демонстрували свої таланти та якнайкраще старалися представити свої команди. Не обійшлося і без яскравої молодіжної дискотеки тут же біля вогнища.

  

 Урочисте шикування, слова вітань від почесних гостей і хвилююча мить – визначення та оголошення переможців. Переможці  окремих конкурсів нагороджені дипломами та компасами.

У загальнокомандному заліку серед ЗОШ І-ІІ ст.. І місце виборола команда «Молода січ» Матюшівської ЗОШ, ІІ місце – команда «ДТП» Чупирянського НВО, ІІІ місце -  команда «Отамани» Фастівського НВО; серед ЗОШ І-ІІІ ст.. ІІІ  місце вибороли джури рою «Бунчукові товариші» (НВК «Узинська гімназія»), ІІ місце здобули джури рою «Патріоти» (Дроздівська ЗОШ І-ІІІ ст).

Переможцем гри  став рій «Гайдамаки» Терезинського НВО.

З чудовим настроєм, гарними емоціями діти поверталися додому, сподіваючись на швидку зустріч на навчально-тренувальних зборах   у «Країні вільного духу».

 

Така форма виховної роботи з учнівською молоддю є надзвичайно ефективною і актуальною, зважаючи на складні військово-політичні умови, що сьогодні склалися в Україні. Високий рівень обороноздатності України може бути забезпечений не стільки новітніми зразками зброї, як першочергово, а високим рівнем патріотизму громадян, наявністю у них потрібних знань умінь і навичок із загальновійськових дисциплін, вміння вберегти своє життя і здоров'я в умовах надзвичайної ситуації та військового конфлікту, надання першої медичної допомоги, а головне – їхньої готовності захистити Україну від будь-якого агресора.

Успіхів та перемог вам, патріоти України!

  

Категорія: Конкурс | Переглядів: 967 | Додав: osvita2 | Рейтинг: 3.3/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

19 грудня - день народження сайту

Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Статистика

Locations of visitors to this page


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 387
Погода


Онлайн переводчик
поменять
Copyright MyCorp © 2024