Четвер, 28.03.2024, 15:27
Методична служба
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Актуально! [732] Атестація педпрацівників [13]
Батькам [4] Вітаємо! [197]
День сьогодні [108] Державна підсумкова атестація [20]
Діловодство [2] Документ [14]
Закінчення навчального року [27] Запрошуємо до обговорення [2]
ЗНО [46] Інклюзивне навчання [2]
Інспектування [4] Конкурс [106]
Методичні заходи [558] Науково-методична рада РМК [3]
Нарада директорів [28] Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи [14]
Обдарована дитина [85] Педагогічні кадри [55]
Позакласна робота [39] Початок навчального року [105]
Предметний тиждень [102] Тема тижня [10]
Управлінська діяльність [36] Спорт [29]
Шкільні новини [413]
Корисні посилання

СТРІЧКА НОВИН

Освітній портал

Головна » 2014 » Квітень » 28 » Районний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Дивограй 2014»
16:19
Районний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Дивограй 2014»

         24 квітня 2014 року в рамках Всеукраїнської акції «Від серця до серця» у Будинку культури  міста Узин відбувся щорічний районний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Дивограй», незмінним організатором  якого  на протязі всіх цих років є Зінаїда Федорівна Литвин, директор районного будинку дитячої та юнацької творчості. Програма фестивалю складалася із двох частин – виставки Великодніх творчих робіт вихованців гуртків «Образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва» та концертної програми, представленої хореографічними, вокальними та інструментальними номерами.

         Районний конкурс-фестиваль дитячої та юнацької творчості «Дивограй»  проходив у два етапи: перший етап – відбірковий (який відбувся 11 та 12 квітня),  другий етап – фінальний «Гала-концерт». У відбірковому етапі  взяло  участь 28 загальноосвітніх закладів Білоцерківського району. Журі було переглянуто 100 виступів та відібрано до фіналу 30 номерів з них: 15 призових місць та 15 лауреатів.

         Цього року «Дивограй» відбувся на Великодньому світлому тижні, тому святкове дійство розпочали з надзвичайної пісні «Христос Воскрес», яку подарувала лауреат конкурсу - фестивалю  Олександра Блащик  та танцювальний колектив з Дроздівської школи, продовжила Каріна Кошенко (ІІ місце) з Піщанського НВО піснею «Вербова дощечка». А далі свою високу виконавську майстерність, культуру сцени демонстрували юні виконавці: І місце - Вероніка Коваленко, (Узинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2), ІІ місце - ТетянаБучок (Матюшівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів), а ІІІ місце розділили Єгор Ткачук (Узинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1) та Павло Андрієнко (Острійківська загальноосвітня школа І-ІІІступенів). Але і учасники середньої категорії у номінації «Вокал» вразили глядачів яскравими, оригінальними й надзвичайно зворушливими номерами: І місце- Емілія Омельченко (Узинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2), ІІ місце - Юлія Горошко (Маловільшанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2), ІІІ місце – отримали Катерина Оверченко (Поправська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів) та Тетяна Рядненко ( Шкарівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів). Надали барвистості фестивалю також  вокальні колективи та інструментальні ансамблі такі, як : ансамбль ложкарів «Веселі намистинки»(Фурсівська  загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів), ансамбль «Кумасики» ( Шкарівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів), ансамбль сопілкарів (Чупирянське НВО), дуети: Дар’я Вишневська та Лілія Фурсенко(Фурсівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів), Вікторія Хайнакова та Аня Князєва (Поправське навчально-виховне об’єднання). А ансамбль «Квітуча Україна»  (Узинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2) вразив своєю любов’ю  до України.

       Надзвичайно хвилюючим цьогорічний фестиваль був для учасників танцювальних колективів та для вокальної старшої вікової категорії, адже вони змагалися за звання кращого на самому «Гала-концерті».

        Отже,  лауреатами стали:  танцювальний колектив «Зорепад» (Пилипчанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів), танцювальний колектив «Росинка» (Матюшівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів),танцювальний колектив «Посмішка» (Дроздівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів).

        ІІІ місце посіли юні танцівники команди «Феєрія» (Узинський будинок культури),

        ІІ місце - танцювальні колектив «Шанс» (Яблунівський навчально-виховний комплекс),

        Ну, а переможцями став , танцювальний колектив «Карамель»(Трушківськазагальноосвітня школа І-ІІІ ступенів), який отримав І місце у номінації «Хореографія».

         Але журі гідно оцінило і старших вокалістів : лауреатом старшої вікової категорії у номінації вокал стала Олександра Олійник (Яблунівський навчально-виховний комплекс), ІІІ місце отримала Юлія Савчук (Острійківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів), ІІ місце здобула Богдана Невідомська (Узинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1), і нарешті -  І місце завоював своїм надзвичайним голосом  Сергій Степаненко ( НВК « Узинська Гімназія»)

       Особливе зацікавлення гостей свята викликала виставка творчих робіт, переглянути яку можна було у холі  будинку культури  м. Узин. Проведений фестиваль ще раз засвідчив, що Білоцерківщина багата на мистецькі таланти і  може пишатися своїм підростаючим поколінням. Всі учасники отримали дипломи та подарунки  фестивалю.

       Було підведено підсумки участі у Всеукраїнської акції «Від серця до серця». На підтримку дітей з вадами зору учнями Білоцерківського району було зібрано понад шість тисяч гривень.

       Організатори свята щиро вдячні всім учасникам, їх батькам та педагогам, які помітили та розвинули неперевершені таланти дітей. Бажаємо їм подальших успіхів та перемог!!!

Категорія: Конкурс | Переглядів: 1049 | Додав: osvita2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

19 грудня - день народження сайту

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Статистика

Locations of visitors to this page


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 387
Погода


Онлайн переводчик
поменять
Copyright MyCorp © 2024