П`ятниця, 26.04.2024, 17:19
Методична служба
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Актуально! [732] Атестація педпрацівників [13]
Батькам [4] Вітаємо! [197]
День сьогодні [108] Державна підсумкова атестація [20]
Діловодство [2] Документ [14]
Закінчення навчального року [27] Запрошуємо до обговорення [2]
ЗНО [46] Інклюзивне навчання [2]
Інспектування [4] Конкурс [106]
Методичні заходи [558] Науково-методична рада РМК [3]
Нарада директорів [28] Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи [14]
Обдарована дитина [85] Педагогічні кадри [55]
Позакласна робота [39] Початок навчального року [105]
Предметний тиждень [102] Тема тижня [10]
Управлінська діяльність [36] Спорт [29]
Шкільні новини [413]
Корисні посилання

СТРІЧКА НОВИН

Освітній портал

Головна » 2013 » Вересень » 21 » «Що я зробив для розвитку рідної Київщини»-2013
08:00
«Що я зробив для розвитку рідної Київщини»-2013
Шановні колеги!
Запрошуємо до участі у І етапі обласного конкурсу «Що я зробив для розвитку рідної Київщини»-2013!  



Учасниками Конкурсу можуть бути трудові колективи, підприємства, установи, організації, що зробили вагомий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток області. У Конкурсі також можуть брати участь учні загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів, студенти вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації Київської області.

Конкурс проводиться з метою відзначення вагомих досягнень у професійній і громадській діяльності, що сприяють розвитку та процвітанню Київської області, її сіл, селищ, міст.

Прийом заяв триватиме до 01 листопада 2013 року. Керуватися у підготовці до І етапу обласного конкурсу «Що я зробив для розвитку рідної Київщини» слід Положенням про проведення обласного конкурсу «Що я зробив для розвитку рідної Київщини»

ЗАТВЕРДЖЕНО 
Розпорядження голови Київської обласної державної адміністрації 
від 13.04.2011 № 352 
Зареєстровано в Головному управлінні
 юстиції у Київській області
21 квітня 2011 року за № 14/732

              ПОЛОЖЕННЯ про проведення обласного конкурсу „Що я зробив для розвитку рідної Київщини” 

І. Мета конкурсу.

Метою проведення конкурсу є відзначення вагомих досягнень у професійній і громадській діяльності, що сприяють розвитку та процвітанню Київської області, її сіл, селищ, міст.

ІІ. Завдання Конкурсу:

2.1. Виявлення та підтримка дієвих громадян, трудових колективів, підприємств, установ, організацій, які своїми конкретними справами сприяють розвитку області.

2.2. Формування суспільної активності та соціальної відповідальності мешканців Київської області, підтримка творчих і громадських ініціатив.

2.3. Популяризація досягнень громадян – жителів Київської області на національному та міжнародному рівнях.

III. Учасники Конкурсу.

3.1. До участі в обласному конкурсі „Що я зробив для розвитку рідної Київщини” (далі - Конкурс) запрошуються мешканці сіл, селищ, міст Київської області, які працюють (працювали) у відповідній економічній, соціальній або гуманітарній сферах Київської області, займаються громадською діяльністю, мають високі трудові досягнення. 2

3.2. Учасниками Конкурсу можуть бути трудові колективи, підприємства, установи, організації, що зробили вагомий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток області.

3.3. У Конкурсі також можуть брати участь учні загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів, студенти вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації Київської області.

ІV. Організація та проведення Конкурсу.

4.1. Організатором Конкурсу є Київська обласна державна адміністрація. Конкурс проводиться під патронатом голови Київської обласної державної адміністрації.

4.2. Конкурс проводиться щорічно.

4.3. Для організації і проведення Конкурсу районними державними адміністраціями та виконавчими комітетами міських рад (міст обласного значення) створюються організаційні комітети І етапу Конкурсу. Київською обласною державною адміністрацією створюється організаційний комітет з підготовки і проведення ІІ (обласного) етапу Конкурсу (далі – організаційний комітет).

4.4. Для проведення конкурсного відбору, визначення переможців і лауреатів Конкурсу створюється журі конкурсу за відповідними номінаціями з числа депутатів районних, міських рад, обласної ради, представників громадських організацій тощо. Склад журі І етапу Конкурсу затверджується розпорядженням голів районних державних адміністрацій та рішенням міських голів (міста обласного значення); ІІ етапу – розпорядженням голови обласної державної адміністрації.

4.5. Конкурс проводиться за таким номінаціями:

4.5.1. „Промисловість” (промислові підприємства області різних форм власності (окремі працівники), які досягли значних успіхів у розвитку виробництва).

4.5.2. „Сільське господарство” (підприємства (окремі працівники) галузей рослинництва, тваринництва, лісового і рибного господарства, переробної галузі, науково-дослідних інститутів аграрного напряму, фермерських господарств, представників малого бізнесу, які досягли значних успіхів у розвитку сільськогосподарського виробництва, підвищенні культури землеробства, забезпеченні населення високоякісною продукцією тощо).

4.5.3. „Охорона здоров’я і соціальна допомога” (установи, організації, заклади охорони здоров’я і соціальної сфери (окремі працівники), які досягли успіхів у профілактиці та збереженні здоров’я жителів Київщини, у вирішенні проблем соціального захисту громадян).

4.5.4. „Освіта й наука, культура і мистецтво, фізична культура та спорт” (заклади та установи, працівники галузі освіти й науки, культури і мистецтва, фізичної культури та спорту, які зробили вагомий внесок у розвиток освітньої системи області, національної культури і мистецтва, досягли високих результатів у змаганнях усіх рівнів з різних видів спорту).

4.5.5. „Транспорт і зв’язок” (підприємства (окремі працівники) галузі зв’язку, залізничного, річкового, повітряного, автомобільного транспорту та дорожнього комплексу, які досягли високих показників у виконанні виробничих завдань).

4.5.6. „Правоохоронні та силові структури” (установи та організації, працівники правоохоронних, судових органів, прокуратури та юстиції, органів Міністерства надзвичайних ситуацій України, військові частини і підрозділи, які зробили вагомий внесок для захисту прав, свобод і життя громадян).

4.5.7. „Громадський діяч” (лідери громадських організацій та об’єднань, профспілок, незалежні політики, представники органів місцевого самоврядування всіх рівнів, які зробили значний внесок у розвиток свого села, селища, міста, області).

4.5.8. „Меценат” (громадянин або організація, які вклали значні власні кошти в розвиток села, селища, міста, області).

4.6. Конкурс проводиться у два етапи:

І етап – міський, районний – проводиться протягом квітня - травня, підведення підсумків І етапу – І декада червня поточного року;

ІІ етап – обласний (фінальний) – проводиться протягом червня поточного року.

У 2013 році термін дії Конкурсу продовжено до 20 листопада.

4.7. Для участі у Конкурсі претенденти подають такі матеріали: анкета-заявка на участь у Конкурсі за формою згідно з додатком 1 до Положення, подання громади (установи, підприємства, організації тощо), характеристика досягнень за минулий рік, копії документів, що підтверджують досягнення претендента (дипломи, грамоти, подяки тощо).

4.8. В обласних і районних засобах масової інформації не пізніше як за 15 днів до початку Конкурсу робляться відповідні оголошення та розміщуються відповідні матеріали про проведення Конкурсу.

4.9. Висунення кандидатур для участі у Конкурсі здійснюється відкрито у громадах, трудових колективах установ, організацій, підприємств, незалежно від типу, форми власності та господарювання, або одноосібно.

4.10. На І етапі Конкурсу претенденти подають матеріали до організаційного комітету до 01 червня поточного року. Організаційний комітет розподіляє подані матеріали за номінаціями та подає їх на розгляд відповідному журі.

4.11. До 10 червня поточного року члени журі визначають переможців І етапу конкурсу у кожній номінації за критеріями, визначеними у додатку 2 до цього положення.

4.12. До 15 червня поточного року матеріали переможців І етапу Конкурсу передаються до оргкомітету ІІ (обласного) етапу Конкурсу. Організаційний комітет перевіряє подані матеріали та приймає рішення щодо допуску до участі у Конкурсі або відмови у прийнятті заявки до розгляду, розподіляє подані матеріали за номінаціями та подає їх на розгляд журі. У 2013 році - до 01 листопада.

4.13. До 25 червня поточного року журі ІІ етапу Конкурсу визначає переможців та лауреатів Конкурсу в кожній номінації. Організаційний комітет ІІ етапу Конкурсу підбиває підсумки, готує нагородні документи. У 2013 році - до 10 листопада.

4.14. Рішення журі приймаються більшістю голосів присутніх на засіданні членів. У разі рівного розподілу голосів, вирішальним є голос голови журі. Рішення журі оформляється протоколом, який підписують усі присутні на засіданні члени. Член журі, який не згоден з рішенням, підписує протокол з окремою думкою.

4.15. Результати Конкурсу офіційно розміщуються у засобах масової інформації та на веб-сайті обласної державної адміністрації.

4.16. Учасники, які не згодні з рішенням журі Конкурсу, протягом трьох днів з моменту офіційного оприлюднення результатів можуть подати апеляційну скаргу. Скарга розглядається на додатковому засіданні журі Конкурсу.

4.17. 28 червня проводиться урочисте нагородження переможців та лауреатів ІІ (обласного) етапу Конкурсу.

V. Підведення підсумків.

5.1. Журі розглядає на своїх засіданнях матеріали учасників Конкурсу та визначає на конкурсній основі переможців і лауреатів з кожної номінації. Переможцями вважають номінантів, які зайняли перше місце, лауреатами – номінантів, які зайняли друге, третє місця.

5.2. Переможці Конкурсу в кожній номінації нагороджуються дипломами переможця, лауреати – дипломами лауреатів. Переможці та лауреати Конкурсу можуть відзначатися цінними призами, подарунками.

5.3. Нагородження переможців і лауреатів Конкурсу проводиться урочисто керівництвом області, членами організаційного комітету та журі.

5.4. Організаційний комітет оприлюднює результати Конкурсу в засобах масової інформації, на офіційному веб-сайті Київської обласної державної адміністрації.

VІ. Фінансування Конкурсу.

6.1. Фінансування І етапу Конкурсу здійснюється за рахунок коштів районного, міського бюджетів, ІІ етапу – обласного бюджету: у 2011 році у межах коштів, затверджених на КФК 110502 „Інші культурно-освітні заклади і заходи”, головним розпорядником коштів яких є Київська обласна державна адміністрація; у наступних роках – виходячи із можливостей обласного бюджету та його пріоритетів.

6.2. Для проведення Конкурсу можуть бути залучені кошти з інших джерел фінансування, що не суперечить чинному законодавству.

Заступник голови –

керівник апарату адміністрації (підпис) А.С.Спаський

Додаток 1

до Положення про проведення обласного конкурсу „Що я зробив для розвитку рідної Київщини”

Анкета-заявка на участь у конкурсі „Що я зробив для рідної Київщини”

1. Номінація.

2. Прізвище, ім’я, по батькові учасника конкурсу/назва підприємства, установи, організації.

3. Місце проживання учасника конкурсу/юридична адреса підприємства, установи, організації.

4. Короткий опис досягнень відповідно до критеріїв номінації.

5. Контактні телефони.

Повноту і достовірність відомостей, викладених у цій заявці та доданих до неї документів, підтверджую.

З правилами конкурсу ознайомлений.

Даю згоду на перевірку відомостей, викладених у заявці.

__________________ _______ ____________________________

Дата подання заявки Підпис ініціали та прізвище претендента, керівника підприємства, установи, організації.



Додаток 2 До Положення про проведення обласного конкурсу „Що я зробив для розвитку рідної Київщини”

КРИТЕРІЇ оцінювання матеріалів учасників обласного конкурсу „Що я зробив для розвитку рідної Київщини”

Номінація „Освіта й наука, культура і мистецтво, фізична культура та спорт”.

1. Розроблені, апробовані й упроваджені інноваційні технології.

2. Дослідно-експериментальна робота та інноваційна діяльність.

3. Досягнення у всеукраїнських, обласних фахових, учнівських, студентських конкурсах, олімпіадах, турнірах, змаганнях.

4. Презентація результатів освітньої, наукової, культурно-мистецької, фізкультурно-оздоровчої, спортивної діяльності:

- на районних, міських, обласних, національних, міжнародних виставках;

- на районних, міських, обласних, всеукраїнських і міжнародних науково-методичних заходах, мистецьких фестивалях, концертах;

- на веб-сайтах установ та організацій, у засобах масової інформації.

5. Результати роботи:

- з учнями, студентами, що підтверджені дипломами;

- творчих груп, спілок, асоціацій, професійних об’єднань педагогічних і науково-педагогічних працівників тощо.

6. Створені власні наукові, методичні, освітні продукти: монографії, посібники, підручники, програми, електронні програмно-методичні комплекси, електронні навчально-методичні комплекси, веб-сайти, їх змістове наповнення тощо.

7. Створення діячами культури й майстрами народної творчості видатних творів у галузі вишивки, килимарства, ткацтва, кераміки, скла, різьблення, моделювання, декоративного розпису, живопису.

8. Досягнення працівниками бібліотечних, музейних установ, клубних та інших закладів культури у розвитку галузі.

9. Створення діячами образотворчого й монументального мистецтва видатних творів у галузі живопису, скульптури, графіки, декоративного й прикладного мистецтва, що дістали високу оцінку громадськості.

10. Високі досягнення працівниками видовищно-театральних закладів, творчих спілок у розвитку галузі.

11. Досягнення фахівцями й організаторами фізкультурно-спортивного руху, видатними тренерами, викладачами фізкультурно-оздоровчих і спортивних навчальних закладів, іншими працівниками установ фізичної культури і спорту, спортсменами високих результатів у спортивних змаганнях, вагомих заслуг у підготовці спортивних кадрів.
Контактна інформація: Лавренчук Г.М., 5-25-16, Григоренко О.В. 5-79-22.
Категорія: Конкурс | Переглядів: 907 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

19 грудня - день народження сайту

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Статистика

Locations of visitors to this page


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 387
Погода


Онлайн переводчик
поменять
Copyright MyCorp © 2024