Вівторок, 19.03.2024, 13:54
Методична служба
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Актуально! [732] Атестація педпрацівників [13]
Батькам [4] Вітаємо! [197]
День сьогодні [108] Державна підсумкова атестація [20]
Діловодство [2] Документ [14]
Закінчення навчального року [27] Запрошуємо до обговорення [2]
ЗНО [46] Інклюзивне навчання [2]
Інспектування [4] Конкурс [106]
Методичні заходи [558] Науково-методична рада РМК [3]
Нарада директорів [28] Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи [14]
Обдарована дитина [85] Педагогічні кадри [55]
Позакласна робота [39] Початок навчального року [105]
Предметний тиждень [102] Тема тижня [10]
Управлінська діяльність [36] Спорт [29]
Шкільні новини [413]
Корисні посилання

СТРІЧКА НОВИН

Освітній портал

Новини » 2015 » Квітень » 10

 

10 квітня у малому залі Білоцерківської РДА відбулася інструктивно-методична нарада для вчителів захисту Вітчизни з питань організації проведення навчально-польових зборів та оцінювання досягнень учнів під час їх проведення. Керівник методичного об’єднання вчителів Григораш В.М. довів до відома вчителів науково-методичні засади організації військово-патріотичного виховання учнів та викладання предмета «Захист Вітчизни» в загальноосвітніх навчальних закладах Київській області (за матеріалами семінару-практикуму на базі Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів). Також були підведені підсумки роботи МО вчителів захисту Вітчизни за минулий рік та спланована робота на наступний навчальний рік. Під керівництвом методиста Бухарової Н.К. були вироблені методичні рекомендації інструктивно-методичної наради для вчителів захисту Вітчизни Білоцерківського району.

Категория: Методичні заходи | Просмотров: 537 | Добавил: osvita2 | Дата: 10.04.2015 | Комментарии (0)

  

    9 квітня 2015 року в Озернянській ЗОШ І-ІІ ст.№1 відбувся семінар-практикум для вчителів початкових класів, які працюють в 1 класі на тему «Сучасні підходи  до керування читацькою діяльністю молодших школярів, спрямовані на формування читацьких інтересів». Керівник  методичного об’єднання, учитель НВК «Узинська гімназія»  Шевченко Н.М. надала методичні рекомендації  щодо проведення уроків  роботи з дитячою книгою та особливості їх проведення в 1 класі. Учасники семінару відвідали урок читання в 1 класі «Українська народна казка «Лисичка та Журавель».  Учитель Шкляренко Т.В. використала найрізноманітніші види роботи на уроці для підвищення інтересу  учнів до читання, до роботи з книжкою, до відвідування бібліотеки учнями. Цікавий виховний захід про традиції нашого народу у Великдень та на передодні свята, підготували вчителі та учні початкових класів.  Підсумком роботи семінар ... Читати далі »

Категория: Методичні заходи | Просмотров: 753 | Добавил: osvita2 | Дата: 10.04.2015 | Комментарии (0)

  

      26 березня 2014 року в актовій залі Білоцерківської РДА було проведено засідання ТГ «Інноваційні технології у фізичному експерименті» вчителів математики з теми: «Формування пізнавальних інтересів учнів».

         З доповіддю  та презентацією «Формування пізнавальних інтересів учнів» виступила вчитель математики Узинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Бойко С.В., а як навчати дітей, формуючи інтерес до математики, поділилась досвідом вчитель математики Биковогребельського НВО ЗОШ «І-ІІ ступенів – дитячий садок»  Шелест К.А.. Питання «Математика в нашому житті. Заняття з допрофільної підготовки» висвітлила у виступі вчитель математики Узинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Василенко В.В., а виступ «Модель в геометрії як засіб формування математичної уяви. Виготовлення моделі власноруч&ra ... Читати далі »

Категория: Методичні заходи | Просмотров: 502 | Добавил: osvita2 | Дата: 10.04.2015 | Комментарии (0)

        

2 квітня 2015 року на базі Іванівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – дитячий садок» було проведено семінар-практикум вчителів математики ШПМ «Сучасні підходи до організації навчання й інтерактивні технології» з теми: «Система задач із параметрами та методика її використання для розвитку дослідницьких умінь учнів». 

      Доповідь і презентацію «Система задач із параметрами та методика її використання для розвитку дослідницьких умінь учнів» підготувала Королюк О.В. – вчитель математики  Узинської ЗОШ І-ІІ ступенів №5, а виступ «Розв’язування рівнянь з параметрами» – Соцька К.М., вчитель математики  Дроздівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Про «Задачі з параметрами в темі «Квадратична функція»»  розповіла учасникам семінару Метенко К.М., вчитель математики Острійківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, використавши змістовну презентацію.

&n ... Читати далі »

Категория: Методичні заходи | Просмотров: 514 | Добавил: osvita2 | Дата: 10.04.2015 | Комментарии (0)

  

         3 квітня 2015 року в загальноосвітніх закладах Білоцерківського району було проведено Всеукраїнський фізичний конкурс «Левеня»,  серед учнів 7-11 класів.

         В конкурсі взяли участь 330 учнів із 33 шкіл. Найактивнішими учасниками стали учні Трушківської, Узинської №1, Шкарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Матюшівської ЗОШ І-ІІ ступенів, Терезинського, Піщанського, Поправського НВО„ЗОШ І-ІІІ ступенів – дитячий садок”, Чупирянського НВО „ЗОШ І-ІІ ступенів – дитячий садок”, НВК «Узинська гімназія», Пилипчанського НВК „ЗОШ І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад”.

         Всім учасникам бажаю успіхів та добрих і відмінних результатів!        

                          &nb ... Читати далі »

Категория: Методичні заходи | Просмотров: 602 | Добавил: osvita2 | Дата: 10.04.2015 | Комментарии (0)

  

         9 квітня 2015 р. в актовій залі Білоцерківської райдержадміністрації було проведено засідання методичного об’єднання вчителів фізики  з теми: «Формування життєво важливих компетенцій на уроках фізики. Підведення підсумків роботи  вчителів фізики та астрономії в 2014/2015 н.р.  Підготовка учнів до ДПА та ЗНО».

       З доповіддю про формування життєво важливих компетенцій на уроках фізики виступила вчитель фізики Томилівського НВО «ЗОШ І-ІІІ ступенів – дитячий садок» Білобров Радіана Миколаївна. Питання «Формуємо творчу особистість» підготував Кравченко Дмитро Андрійович – вчитель фізики Трушківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Як підтримати інтерес до фізики розповіла вчитель фізики Маловільшанського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – дитячий садок» Каблученко Олена Борисівна. Методист РМК Кравченко Н.Д. проінформувала ... Читати далі »

Категория: Методичні заходи | Просмотров: 466 | Добавил: osvita2 | Дата: 10.04.2015 | Комментарии (0)

  

     7-9 квітня 2015 року проходило засідання атестаційної комісії відділу освіти Білоцерківської районної державної адміністрації.

     У цьому навчальному році атестаційною комісією відділу освіти атестувалось 112 педагогічних працівників навчальних закладів району. Із них – 14 працівників ДНЗ, 15 директорів ЗНЗ, 11 заступників директорів з навчально-виховної роботи, 2 заступників директорів з виховної роботи.

З ініціативи відділу освіти та дирекцій шкіл позачергово пройшли атестацію 8 педагогічних працівників, 13 учителям присвоєно педагогічне звання «старший учитель», 10 – підтвердили педагогічне звання «учитель методист» та одному педагогічному працівнику присвоєно звання «керівник гуртка – методист», 7 педагогічних працівників підвищили свій рівень до кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії».

     Засідання атестаційної комісії було організовано за принципами відкритості, колегіальності, об’є ... Читати далі »

Категория: Атестація педпрацівників | Просмотров: 794 | Добавил: osvita2 | Дата: 10.04.2015 | Комментарии (0)

19 грудня - день народження сайту

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Статистика

Locations of visitors to this page


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 387
Погода


Онлайн переводчик
поменять
Copyright MyCorp © 2024