Вівторок, 16.04.2024, 13:39
Методична служба
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Актуально! [732] Атестація педпрацівників [13]
Батькам [4] Вітаємо! [197]
День сьогодні [108] Державна підсумкова атестація [20]
Діловодство [2] Документ [14]
Закінчення навчального року [27] Запрошуємо до обговорення [2]
ЗНО [46] Інклюзивне навчання [2]
Інспектування [4] Конкурс [106]
Методичні заходи [558] Науково-методична рада РМК [3]
Нарада директорів [28] Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи [14]
Обдарована дитина [85] Педагогічні кадри [55]
Позакласна робота [39] Початок навчального року [105]
Предметний тиждень [102] Тема тижня [10]
Управлінська діяльність [36] Спорт [29]
Шкільні новини [413]
Корисні посилання

СТРІЧКА НОВИН

Освітній портал

Головна » 2013 » Жовтень » 30 » Тиждень початкових класів у Іванівському НВК
07:53
Тиждень початкових класів у Іванівському НВК

З 21 по 25 жовтня 2013 року в Іванівському НВК відбувся тиждень початкових класів.  21 жовтня на  організаційній  лінійці вчителі  початкових класів ознайомили присутніх  з  планом проведення  заходів.

     Перший день тижня початкових класів пройшов  під  девізом  "Добре в світі тому жити, хто уміє все робити".

Початківці взяли участь у виставці-конкурсі  "Творчість  юних  майстрів". Були  представлені роботи учнів 1- 4 класів. Переможців буде визначено шляхом учнівського голосування, яке відбулося  на закритті тижня початкових класів.

22 жовтня день  " Цікавої математики". На свято завітала  Принцеса Математика. Вона привітала учнів та побажала  мудрості , чесності, кмітливості, розуму , впевненості і справедливості.

    Діти розгадували математичні загадки, ребуси, кросворди, цікаві логічні задачі, які підготувала їм Принцеса Математика.

    Цього ж дня  відбувся  математичний КВК. В конкурсі взяли участь дві команди "Кмітливі" та "Винахідливі". Діти представили свої команди привітанням.  Дуже цікавою була програма  підготовленого  Домашнього завдання. Допомагали командам вболівальники.

     На заході було використано багато наочного  матеріалу. Веселий настрій початківців  свідчив  про вдало проведений захід.

Середа - екватор тижня початкових класів.   Девіз дня :"Здоров`я  дитини - багатство країни". Учні взяли участь у змаганнях. "Веселі старти" - веселе спортивне свято. Цікаві ігри та естафети, що були запропоновані для учнів молодшої  школи  підтримували веселий та направлений на перемогу настрій.

     Такими заходами вчителі допомагають зрозуміти дітям, що здоров`я  це справді "наш скарб". Його треба берегти та зміцнювати. Недарма в народі кажуть: у здоровому тілі – здоровий дух.

Дивовижні  пригоди чекали  учнів початкових класів 24 жовтня.  Адже,  вони здійснили віртуальну подорож  "Цікавий світ навколо нас". Учні взяли участь у КВК "Світ природи". Метою заходу було показати красу і досконалість природи нашої Землі, виховувати любов і бережне ставлення до всього живого на планеті, виховувати почуття  взаємодопомоги, дружби і взаємоповаги.

     У конкурсі взяли участь дві команди "Бджілки" та "Ромашки". Для учнів були підготовлені цікаві конкурси:"Конкурс капітанів", "Домашнє завдання", "Де сховалася загадка? ", "Яка тварина зайва?, "Покажи, який я", "Відгадай про яку тварину йде мова", "Добери слово за змістом". Дуже веселим та співочим був конкурс "Відтвори голос птаха".

    На завершення тижня початкових класів під девізом "Хто багато читає, той багатоь знає" відбулося свято "Затишно в світі казки чарівної". Мета заходу - поглиблювати знання дітей про літературну казку,  формувати читацьку самостійність, закріплювати зміст знайомих казок, правильно оцінювати поведінку персонажів.

    Проведено багато цікавих конкурсів бліц-турнір "Про яку казку мовиться", "Поле чудес", де учні розгадували авторів та персонажів казок. Учням сподобався конкурс "Вгадай мелодію", художній конкурс "Впізнай казку за малюнком". На  виховному заході учні показали відмінні знанння казок.

      Після  завершення свята вчителі початкових підвели підсумок  Тижня початкових класів, привітали та нагородили активних учасників заходів.

     Завершилось дійство Парадом казкових героїв та святковою дискотекою.

Категорія: Предметний тиждень | Переглядів: 1136 | Додав: osvita | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

19 грудня - день народження сайту

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Статистика

Locations of visitors to this page


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 387
Погода


Онлайн переводчик
поменять
Copyright MyCorp © 2024