П`ятниця, 29.03.2024, 16:28
Методична служба
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Актуально! [732] Атестація педпрацівників [13]
Батькам [4] Вітаємо! [197]
День сьогодні [108] Державна підсумкова атестація [20]
Діловодство [2] Документ [14]
Закінчення навчального року [27] Запрошуємо до обговорення [2]
ЗНО [46] Інклюзивне навчання [2]
Інспектування [4] Конкурс [106]
Методичні заходи [558] Науково-методична рада РМК [3]
Нарада директорів [28] Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи [14]
Обдарована дитина [85] Педагогічні кадри [55]
Позакласна робота [39] Початок навчального року [105]
Предметний тиждень [102] Тема тижня [10]
Управлінська діяльність [36] Спорт [29]
Шкільні новини [413]
Корисні посилання

СТРІЧКА НОВИН

Освітній портал

Новини » 2013 » Лютий » 19
     Український національний календар є прямим відображенням прагнень всього українського суспільства до загальноцивілізаційних і європейських цінностей, які формувалися не одне тисячоліття. У їх формуванні, безумовно, так чи інакше брали і братимуть участь і представники української національної культури. Соціальна справедливість - не порожній звук. Її прагнули і за неї йшли на багато страждань і позбавлень. Її ідеалізували і намагалися поєднати з багатьма ідеологічними догмами. Вона іноді ставала майже відчутною, але майже завжди вислизала з рук. Ті, кому шляхом неймовірних зусиль вдавалося наблизитися до неї, ставали воістину миротворцями, бо соціальна справедливість є запорукою стабільності і благополуччя для всіх широких мас нашого багатогранного суспільства. 
     Чи можливо створити ефективну політичну та економічну систему без урахування суворого дотримання соціальної справедливості? Ніколи! Рано чи пізно така система впаде, вона просто самозруйнується, тягнучи за собою свої численні жертви і повертаючи людство до відправної точки. Які б складні методи не закладалися в розробку або модернізацію алгоритму самоврядування, якщо вони якимось чином порушують ... Читати далі »
Категория: День сьогодні | Просмотров: 951 | Добавил: osvita | Дата: 19.02.2013 | Комментарии (0)

Вітаємо ! 
переможців обласного етапу 
всеукраїнської учнівської олімпіади з географії  з ІІІ місцем 
Корецьку Людмилу  (9 клас, Шкарівська ЗОШ), 
Моспан Марину (10 клас, Острійківська ЗОШ),
Петренко Марину (11 клас, Трушківська ЗОШ)! 
Олімпійців підготували Чайка Г.П., Совенко В.В., Кубенко С.І.
Категория: Обдарована дитина | Просмотров: 701 | Добавил: osvita | Дата: 19.02.2013 | Комментарии (0)

18.02.2012 року на базі РМК відбувся семінар практичних
 психологів, соціальних педагогів , вчителів-логопедів та вчителів, що працюють з дітьми з особливими освітніми потребами на тему « Психолого-педагогічні аспекти організації індивідуального та інклюзивного навчання дітей з особливими освітніми потребами». В роботі семінару взяв участь завідуючий науково-методичним кабінетом КОІПОПК Татаринцев О.В.  Першими успіхами та проблемами  щодо впровадження інклюзивного навчання поділились з колегами педагоги Узинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1.


Категория: Методичні заходи | Просмотров: 665 | Добавил: osvita | Дата: 19.02.2013 | Комментарии (0)

     «Майкрософт Україна» та Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України в рамках проведення Дня безпечного Інтернету оголошують Всеукраїнський конкурс«Мій безпечний клас». До участі в конкурсі запрошуються учні 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів України.За результатами конкурсу буде визначено по три переможці у кожній з двох категорій: 5-8 класи та 9-11 класи. Переможці отримують призи від організаторів конкурсу та партнерів.Заявки на реєстрацію без згоди батьків не приймаються!Детальні правила конкурсу доступні за посиланням. Конкурсні роботи будуть прийматися з 12 лютого до 5 березня 2013 року.Оцінка конкурсних робіт буде здійснюватися журі до 12 березня 2013 року. Про підсумки Конкурсу буде оголошено не пізніше 15 березня 2013 року. Відомості про переможців будуть розміщені на сторінці конкурсу.    ... Читати далі »

Категория: Конкурс | Просмотров: 661 | Добавил: osvita | Дата: 19.02.2013 | Комментарии (0)

    Всеукраїнська безкоштовна освітня мережа «Щоденник.ua»формує унікальне електронне      середовище для вчителів, учнів та їх батьків. Проект працює за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Інституту Інноваційних технологій і змісту освіти, регіональних адміністрацій, управлінь освіти.
         Метою проекту є об'єднання всіх педагогів, учнів та батьків України в єдину спільноту, модернізація навчального процесу та впровадження сучасних комп'ютерних технологій у школах.
Категория: Актуально! | Просмотров: 750 | Добавил: osvita | Дата: 19.02.2013 | Комментарии (0)

У Міносвіти заявили, що бюджет країни не витримає встановлення середніх посадових окладів освітян на рівні не нижчому від середньої заробітної плати працівників промисловості

Прес-службою Міністерства освіти поширено повідомлення про стан соціально-економічного захисту працівників галузі освіти.

"Безумовно, соціально-економічний захист працівників галузі освіти потребує вдосконалення та поліпшення, зокрема, приведення розміру заробітку вчителів до реальних витрат їхньої фізичної та розумової енергії. Проте, на думку центральних органів виконавчої влади, на сьогодні здійснити таке стрімке підвищення посадових окладів немає можливості", - зазначають у міністерстві.

Також в освітньому відомстві зазначають, що за повідомленням Міністерства фінансів, навіть поступове встановлення середніх посадових окладів науково-педагогічним працівникам на рівні подвійної середньої заробітної плати працівників промисловості, середніх посадових окладів педагогічним працівникам на рівні не нижчому від середньої заробітної плати працівників промисловості та встановлення доплат спеціалістам, які працюють в си ... Читати далі »
Категория: Педагогічні кадри | Просмотров: 822 | Добавил: osvita | Дата: 19.02.2013 | Комментарии (0)

19 грудня - день народження сайту

Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Статистика

Locations of visitors to this page


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 387
Погода


Онлайн переводчик
поменять
Copyright MyCorp © 2024