П`ятниця, 19.04.2024, 11:36
Методична служба
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Актуально! [732] Атестація педпрацівників [13]
Батькам [4] Вітаємо! [197]
День сьогодні [108] Державна підсумкова атестація [20]
Діловодство [2] Документ [14]
Закінчення навчального року [27] Запрошуємо до обговорення [2]
ЗНО [46] Інклюзивне навчання [2]
Інспектування [4] Конкурс [106]
Методичні заходи [558] Науково-методична рада РМК [3]
Нарада директорів [28] Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи [14]
Обдарована дитина [85] Педагогічні кадри [55]
Позакласна робота [39] Початок навчального року [105]
Предметний тиждень [102] Тема тижня [10]
Управлінська діяльність [36] Спорт [29]
Шкільні новини [413]
Корисні посилання

СТРІЧКА НОВИН

Освітній портал

Новини » 2014 » Грудень » 15

Наближається свято Святого Миколая, за ним Різдво, Новий Рік.

Ці свята найбажаніші в кожній українській родині.  Різдво має бути у кожного, насамперед у тих, хто захищає батьківщину і кому ми маємо бути вдячними за можливість святкувати Різдво у родинному колі.  Обов'язок кожного  підтримати воїнів, які знаходяться на передовій, далеко від рідних і домашнього вогнища. Саме у переддень свят у Білоцерківському районі  проходить  акція  «Різдвяний подарунок».

Мета акції зібрати посилки-подарунки для воїнів і передати їх потім в зону АТО. У коробку можна покласти, наприклад, листи та листівки, обереги, мотанки, янголят, різні солодощі, пряники, солодкі сухарики, пакет соку, пакетики чаю та кави, сухофрукти,  щось із теплих речей – шапки, рукавиці, теплі шкарпетки. Одним словом – все, що душі буде завгодно, головне – від чистого серця. Саму коробку можна навіть загорнути в подарункову упаковку. Подарунки будуть прийматися 18, 19, 22 грудня у відділі освіти Білоцерківської  РДА. А 22 грудня усі подарунки будуть  передані нашим захисникам на передову. Просимо учнів, педагогів та усіх мешканців Білоцерківського району не бути байдужими та долучитися до акції.

 

... Читати далі »

Категория: Актуально! | Просмотров: 625 | Добавил: osvita2 | Дата: 15.12.2014 | Комментарии (0)

  

      10.12.2014 року на базі Маловільшанського НВК був проведений практичний семінар «Ціннісне ставлення до себе. Формування у випускника школи комплексу рис соціальної адаптованості» для заступників директорів з виховної роботи. Учасників семінару привітала директор школи Маринич Людмила Миколаївна. Мету і завдання семінару висвітлила методист РМК Горохова Лариса Ярославівна.

Питання організації виховної роботи розкрила заступник директора з виховної роботи Гавренко Олія Петрівна.

   ... Читати далі »

Категория: Методичні заходи | Просмотров: 671 | Добавил: osvita2 | Дата: 15.12.2014 | Комментарии (1)

 

12 грудня 2014 року відбулося засідання колегії департаменту освіти і науки  Київської обласної державної адміністрації за результатами вивчення освітньої системи Білоцерківського району. Засідання відкрила Клокар Н.І., директор департаменту освіти і науки Київської обласної адміністрації, яка дала схвальну  оцінку та відмітила позитивну динаміку розвитку та функціонування освітньої системи Білоцерківщини. Осипенко Ж.Ж., начальник відділу дошкільної та загальної середньої освіти департаменту ознайомила присутніх із результатами вивчення освітньої системи району. Ківшарь Л.І., головний спеціаліст відділу дошкільної та  загальної середньої освіти департаменту доповідала про забезпечення рівного доступу кожній дитині до дошкільної освіти. Кравченко О.П., начальник відділу освіти Білоцерківської РДА, висловила подяку представникам департаменту за надану методичну допомогу та намітила основні шляхи розвитку освітньої системи Білоцерківщини. Маршалок В.А, в.о. голови Білоцерківської РДА, висловив подяку педагогам Білоцерківщини за невтомну працю на освітянській ниві та запевнив присутніх, що районна де ... Читати далі »

Категория: Актуально! | Просмотров: 764 | Добавил: osvita2 | Дата: 15.12.2014 | Комментарии (0)

  

       12 грудня на базі Терезинського НВО І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум для учителів фізичної культури на тему «Розвиток фізичних якостей учнів на уроках баскетболу». Вчитель фізичної культури Багмет М. О. провів урок з баскетболу у 10-му класі, на якому показавсистему ігрових прийомів, ігор та вправ, що спряють розвитку фізичних якостей та рухових навичок школярів: швидкості, сили, стрибучості, спритності, витривалості та гнучкості.Після закінчення уроку було проведено самоаналіз та аналіз дій вчителя на уроці. Свої порадитаметодичні рекомендації висловили керівник методичного об’єднання учителів фізичної культури Горчинський В.Л., вчителі-методисти Строкін Ю.Б. та Троценко В.Г., також активну участь в обговоренні уроку взяли учасники семінару-практикуму.

     Керівник методичного об’єднання підвів підсумки роботи семінару та разом з присутніми виробив методичні рекомендації щодо сприяння розвитку основних фізичних якостей учнів на уроках баскетболу.

Категория: Методичні заходи | Просмотров: 695 | Добавил: osvita2 | Дата: 15.12.2014 | Комментарии (0)

  

     11.12.2014 року  в Тарасівському НВК відбулося засідання ШМВ вчителів початкових  класів з  теми «Розвиток творчих  здібностей  через  індивідуальні завдання  з природознавства».  Про організацію індивідуальної роботи  з природознавства  та які форми і методи роботи  використати  на уроках, в позаурочний час, в позакласній  роботі для розвитку творчих здібностей  розповіла  слухачам вчитель початкових класів Баришполь  І.М. Особистісно-зорієнтований  урок  з природознавства  в 2 класі з теми « Як змінюється життя звірів восени» провела вчитель Тарасівського НВК Бровінська Л.В., а урок в 3 класі – Бєдіна Н.В. Ніна Василівна, аналізуючи свій урок з теми « Як використати енергію сонця», розповіла які ресурси та  літературу використовувала при підготовці до уроку.  Учасники засідання виробили методичні рекомендації та отримали домашнє завдання.

Категория: Методичні заходи | Просмотров: 591 | Добавил: osvita2 | Дата: 15.12.2014 | Комментарии (0)

  

        10 грудня 2014 року в Пилипчанській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. відбувся семінар-практикум вчителів початкових класів (2 клас) з теми «Реалізація здоров’я збережувальних  технологій в початковій школі». Здоров’я  дітей –одне з основних джерел щастя, радості і повноцінного життя батьків, вчителів, суспільства в цілому. Для України головною проблемою, яка пов’язана з майбутнім держави, є збереження  і зміцнення здоров’я  дітей та учнівської молоді. Тому  тема семінару є дуже актуальною. Учасники семінару відвідали урок з основ здоров’я  в 2 класі на тему «Правила загартування» (вч. Рєзнік А.О.) З досвіду роботи про використання здоров’язбережувальних  технологій  в Озернянській ЗОШ І-ІІІ ступеня, про особливі парти, за якими можна навчатися і стоячи, розповіла  вчитель початкових  класів Коркішко Д.І. Керівник  районного методичного об’єднання  вчителів другого кл ... Читати далі »

Категория: Методичні заходи | Просмотров: 680 | Добавил: osvita2 | Дата: 15.12.2014 | Комментарии (0)

   

            11 грудня 2014 року на базі Фастівського НВО «ЗОШ І-ІІ ступенів – дитячий садок» було проведено семінар-практикум вчителів математики ШМВМ «Шлях до майстерності» з теми: «Особистісно-орієнтоване навчання на уроках математики».

           З питання «Особистісно-орієнтоване навчання на уроках математики»    

виступила Ігнатова Р. С. – вчитель математики Тарасівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – дитячий садок», а питання «Виховання самостійності на особистісно-орієнтованому уроці  з математики»  розкрила і показала презентацію Сорока Ю.Ю.,  вчитель математики Озернянської ЗОШ І-ІІІ ступенів. 

... Читати далі »

Категория: Методичні заходи | Просмотров: 1010 | Добавил: osvita2 | Дата: 15.12.2014 | Комментарии (0)

 

       У Томилівській школі було проведено Тиждень історії та правознавства з 8 грудня по 12 грудня 2014 року.
     Під час тижня історії та правознавства, учні розгадували кросворди, ребуси історичної тематики, брали участь у історичних вікторинах, пізнавальних іграх, правознавчих заходах, отримували нову інформацію та цікаві знання.
      Учитель історії Голуб Т.А. організувала виставку дитячих робіт «Права дитини» для учнів 2-4 класів  (переможець Голуб Каміла 2 клас), та «Мальовничі пам’ятки села» для учнів 5-11 класів (переможець Кирушок Віктор 8 клас).
      10 грудня у Томилівській школі було проведено Всеукраїнський урок на тему "Права людини" у 8 класі та захід „Щасливий випадок” за темою «Княжа Русь -Гетьманщина». За підсумком конкурсу перемогла команда учнів 8 класу.
       11 грудня 2014 року було проведено правознавчий квест на тему: «Права і обов`язки громадян України. Ми громадяни України». Після захисту висловів журі підрахували бали ... Читати далі »

Категория: Предметний тиждень | Просмотров: 727 | Добавил: ТаїсіяГолуб | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

19 грудня - день народження сайту

Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Статистика

Locations of visitors to this page


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 387
Погода


Онлайн переводчик
поменять
Copyright MyCorp © 2024