П`ятниця, 29.03.2024, 15:23
Методична служба
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Актуально! [732] Атестація педпрацівників [13]
Батькам [4] Вітаємо! [197]
День сьогодні [108] Державна підсумкова атестація [20]
Діловодство [2] Документ [14]
Закінчення навчального року [27] Запрошуємо до обговорення [2]
ЗНО [46] Інклюзивне навчання [2]
Інспектування [4] Конкурс [106]
Методичні заходи [558] Науково-методична рада РМК [3]
Нарада директорів [28] Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи [14]
Обдарована дитина [85] Педагогічні кадри [55]
Позакласна робота [39] Початок навчального року [105]
Предметний тиждень [102] Тема тижня [10]
Управлінська діяльність [36] Спорт [29]
Шкільні новини [413]
Корисні посилання

СТРІЧКА НОВИН

Освітній портал

Новини » 2012 » Жовтень » 10

      Міжнародний кокнурс з інформатики та комп"ютерної грамотності "БОБЕР" проводиться спільно з Міжнародною Спільнотою   "Бобер" ("International Beaver Community”) на базі cпеціалізованої школи-інтернату „Львівський фізико-математичний ліцей при ЛНУ імені Івана Франка з поглибленим вивченням природничо-математичних наук”.

В минулому році в конкурсі взяло участь 6 ... Читати далі »

Категория: Актуально! | Просмотров: 1034 | Добавил: osvita | Дата: 10.10.2012 | Комментарии (0)

      02.10.2012 на базі Пилипчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання літературного клубу «Мрія» за темою «Стимулювання особистісного розвитку учнів та комунікативної компетентності на уроках української мови та літератури», в ході якого вчителі відвідали урок розвитку мовлення для учнів 7 класу «Людині бійся душу ошукать , бо в цьому схибиш-то уже навіки», який підготувала та провела учитель української мови та літератури цієї школи Дідіенко Людмила Миколаївна. У ході уроку вчитель розвивала комунікативні здібності учнів шляхом застосування інноваційних та інформаційних технологій на різних його етапах. Після закінчення уроку учасники семінару взяли активну участь у його обговоренні та заслухали доповідь «Стимулювання особистісного розвитку учнів та комунікативної компетентності учнів на уроках української мови та літератури», яку підготувала учитель української мови та літератури Озернянської ЗОШ І-ІІ ст.№1 Пикульська Валентина Кузьмівна.






Категория: Методичні заходи | Просмотров: 590 | Добавил: K_V_S_N_N_A | Дата: 10.10.2012 | Комментарии (0)

Як учням можна швидко зняти стрес під час фізкультхвилинки?

«Ми писали, ми трудились, наші руки вже втомились», – промовляють діти на фізкультхвилинках у школі. Те, що треба «пальці розім’яти», діти знають. А як завдяки одній лише гімнастиці для пальців підвищити свою працездатність на наступні кілька уроків? Виявляється, це просто. На наших долонях є безліч біологічно активних точок, натискаючи на які, можна поліпшити роботу систем усього організму. Масаж рук допомагає зняти нервове напруження і в дітей, і в студентів, і в педагогів. Не кажучи вже про те, що більшість викладачів молодших класів, на жаль, зауважує: часто першачки неправильно тримають ручку і через це швидко втомлюються. Отже, пропонуємо вчителям і учням вивчити просту техніку самомасажу.
     Першачкам масаж допомагав позбутися тривог, які супроводжують дітей на початку шкільного життя. Потім вони навіть навчали масажу бабусь і мам
     Якщо школяр чи студент хвилюється перед екзаменом, треба готуватися до відповіді чи просто є страх перед учителем – у всіх цих випадках допоможе такий самомасаж. Стане він у пригоді і юним спортсменам. Адже хвилювання під час змагань таке велике, що важливо показати хоча б те, що робиш на тренуванні. А виграє ... Читати далі »
Категория: Актуально! | Просмотров: 902 | Добавил: osvita | Дата: 10.10.2012 | Комментарии (0)


Вітаємо 
з днем народження
РАДЧЕНКО ЛІЛІЮ ГРИГОРІВНУ,
методиста районного методичного кабінету,
керівника районної психологічної служби!
Категория: Вітаємо! | Просмотров: 611 | Добавил: osvita | Дата: 10.10.2012 | Комментарии (0)

     У столичному виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" відбудеться виставка-презентація українських і закордонних навчальних закладів та постачальників навчального обладнання

Цієї осені участь у виставці візьмуть 625 навчальних закладів, регіональні і муніципальні органи управління освітою, що презентуватимуть освітні послуги своїх регіонів.

Програмою виставки передбачено ознайомлення відвідувачів з діяльністю вітчизняних видавництв, міжнародних установ і представництв, інноваційних підприємств і бізнес-організацій, що забезпечують освітню галузь сучасними засобами навчання та працюють на ринку освітніх послуг.

Відвідувачі, які цікавляться можливостями здобуття освіти за кордоном, програмами академічних обмінів або отриманням післядипломної освіти, матимуть можливість поспілкуватися з представниками навчальних закладів та представництв з Швейцарії, Польщі, Словаччини, Чехії та Італії, які поділяться досвідом співробітництва з українськими колегами, познайомлять потенційних абітурієнтів, їх батьків і освітян з умовами і термінами вступу до навчальних закладів своїх країн, перспективами майбутньої професії.

У ході виставки-презентації, батьки, учителі, керівники та адміністратори навчальних закладів матимуть можливість відвідати експо ... Читати далі »
Категория: Актуально! | Просмотров: 626 | Добавил: osvita | Дата: 10.10.2012 | Комментарии (0)

19 грудня - день народження сайту

Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Статистика

Locations of visitors to this page


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 387
Погода


Онлайн переводчик
поменять
Copyright MyCorp © 2024